Evenementen op Parkstraatkerk, Arnhem

Voor meer informatie en/of reserveren klik op de titel van het evenement.

Datum:

Hoe uit Iets, bijna niets, de kers op de taart verscheen is een voorstelling die verhalen combineert uit de eerste twee voorstellingen van Rood Mos: verhalen over hoe het begin begon én over de schepping van de eerste mens. Herhaling? Ja en nee. Een voorstelling voor iedereen die het begin (deels) gemist heeft én voor iedereen die het nog een keer wil zien en horen, maar nu net anders én samen met een zelf meegenomen gast.

Datum:

De kersteditie van Rood Mos. Geen scheppingsverhaal maar een verhaal over de kunst van scheppingsonderhoud. Want scheppen is één, maar onderhoud is ook een kunst. Een verhaal over waarom de os de os is en de ezel de ezel en hoe ze elkaar tegen het einde van het jaar ergens in een stal tegenkwamen. En waarom juist boven die stal een ster stond te glinsteren en binnenin een kind lag te krijsen. Met als gast projectkoor voor Latijns Amerikaanse muziek Volver.

Datum:

Deze keer géén verhalen, maar muziek. Alleen maar muziek. Na vijf programma’s vol verhalen én muziek draaien we het deze keer om: een programma vol muziek en één klein verhaaltje. Ofwel: tijd voor het eerste Rood Mos concert, waarin de musici van het Rood Mos ensemble ruim baan en alle tijd van de wereld krijgen. Met tussen alle noten door het verhaal hoe de mens aan zijn en haar zin voor muziek is gekomen. En de rest….muziek!