Evenementen op Parkstraatkerk, Arnhem

In het weekend van 23, 24 en 25 oktober opent Rood Mos haar tweede, spiksplinternieuwe seizoen met de voorstelling Laatste nacht, eerste verhalen aflevering Het lijkt wel 2020!. Een voorstelling over de laatste dagen van een wetenschapper hartstochtelijk op zoek naar de uitvinding van het onsterfelijke leven, tegen de achtergrond van eerste verhalen over hoe en waarom de dood in het leven is gekomen. Een voorstelling over een opa en zijn kleinkind. Over verhalen die van generatie op generatie worden verteld. 

Laatste nacht, eerste verhalen aflevering Het lijkt wel 2020! is een muziektheatervoorstelling over de laatste dagen van een wetenschapper hartstochtelijk op zoek naar de uitvinding van het onsterfelijke leven, tegen de achtergrond van eerste verhalen over hoe en waarom de dood in het leven is gekomen. Een voorstelling over een opa en zijn kleinkind. Over verhalen die van generatie op generatie worden verteld. Komt dat zien, komt dat horen!

Laatstenacht, eerste verhalen aflevering Het lijkt wel 2020! is een muzikale voorstelling over de laatste dagen van een wetenschapper hartstochtelijk op zoek naar de uitvinding van het onsterfelijke leven, tegen de achtergrond van eerste verhalen over hoe en waarom de dood in het leven is gekomen. Een voorstelling over een opa en zijn kleinkind. Over verhalen die van generatie op generatie worden verteld. 

Ook dit jaar speelt Rood Mos met Kerst een bijzondere editie. En opnieuw spelen een os en een ezel de hoofdrollen in deze voorstelling. Want wie kunnen de wereld beter met elkaar beschouwen en bespreken en van nieuw élan voorzien dan een os en een ezel? Precies, zij stonden er immers met hun neus bovenop, toen het wonder zich voltrok. Te zien vrijdag 18 december en zaterdag 19 december om 20.15 uur en zondag 20 december om 11.00 uur. Zondag met lunch. Verkoop vanaf 1 november 2020.