Evenementen op Parkstraatkerk, Arnhem

Voor meer informatie en/of reserveren klik op de titel van het evenement.
 

Datum:

Een zomerse verlossing is een voorstelling waarin verschillende verhalen over verlossing en de terugkeer van het feest van de kunst en de kunst van het feesten met elkaar worden verbonden. Eindelijk! We kunnen weer spelen! Komt dat zien en maak deze terugkeer van het feest van de kunst live mee! Met de acteurs Anwer Alhussein, Shahir Alzeer en Albert Hoex en de musici Tessa Zoutendijk ( viool), Samhita Mundkur (zang en percussie) en Paul Freriks (slagwerk). Na afloop feestelijk hapje en drankje om de heropening van Rood Mos te vieren.

Datum:

Een zomers verlossing is een voorstelling met verhalen over verlossing en de terugkeer van het feest van de kunst en de kunst van het feesten. Eindelijk! We mogen weer spelen! Kom kijken! Met de acteurs Anwer Alhussein, Shahir Alzeer en Albert Hoex en de musici Tessa Zoutendijk ( viool), Samhita Mundkur ( zang en percussie) en Paul Freriks ( slagwerk). 

Na afloop een feestelijk drankje met hapje om de heropening van Rood mos te vieren! Hapje en drankje in prijs inbegrepen.