Voor meer informatie en/of reserveren klik op de titel van het evenement.
 

De agenda van Juni 2020 en de voorzieningen in het tijdelijke Rood Mos openluchttheater zijn opgemaakt op basis van de corona richtlijnen die gelden vanaf 1 juni 2020. Deze bepalen dat de theaters, en zeker de openluchttheaters!, open mogen voor maximaal 30 personen inclusief "personeel", mits toeschouwers de gepaste afstand van elkaar kunnen houden. Toeschouwers uit één huishouden mogen bij elkaar zitten. De voorstellingen worden gespeeld door een kleine aangepaste cast van Rood Mos en duren p/m 40 minuten. Wij willen u conform de richtlijnen van het RIVM verzoeken alleen een kaart/kaarten te reserveren indien uw geen Corona gerelateerde gezondheidsklachten heeft. Met het reserveren van uw kaarten verklaart u dat dat het geval is.

Zonder tegenbericht van hogerhand spelen wij. Mocht van hogerhand tussentijds anders besloten worden houden wij u op de hoogte. Mochten de voorstellingen niet door kunnen gaan worden reeds gekochte kaarten terugbetaald of in de wacht gezet voor betere tijden.

Datum:

In het weekend van 23, 24 en 25 oktober opent Rood Mos haar tweede, spiksplinternieuwe seizoen. Een seizoen waarin Rood Mos in Arnhem uitkomt met vijf (nieuwe) programma’s: oktober, december, februari, april en juni. Rood Mos blijft trouw aan haar missie: het verbeelden van de eerste verhalen van de mens in het licht van onze …