Laatste nacht, eerste verhalen, aflevering Het lijkt wel 2020! Vrijdag 23 oktober 2020. UITVERKOCHT.


In het weekend van 23, 24 en 25 oktober opent Rood Mos haar tweede, spiksplinternieuwe seizoen. Een seizoen waarin Rood Mos in Arnhem uitkomt met vijf (nieuwe) programma’s: oktober, december, februari, april en juni. Rood Mos blijft trouw aan haar missie: het verbeelden van de eerste verhalen van de mens in het licht van onze actualiteit. Een poging om met de rijkdom van eerste verhalen wereldwijd de wereld van nu te spiegelen. Werelds muziektheater uitgevoerd door een wereldse cast. Nieuw zullen dit seizoen de speciale familievoorstellingen zijn, die we her en der in ons programma op zullen opnemen.

Wij hopen u ook dit seizoen weer bij één van onze voorstellingen te mogen begroeten!

Het programma van het openingsweekend:
Laatste nacht, eerste verhalen, aflevering Het lijkt wel 2020!

Een voorstelling over de laatste dagen van een wetenschapper hartstochtelijk op zoek naar de uitvinding van het onsterfelijke leven, tegen de achtergrond van eerste verhalen over hoe en waarom de dood in het leven is gekomen. Een voorstelling over een opa en zijn kleinkind. Over verhalen die van generatie op generatie worden verteld. 

Let op!
In verband met de aangescherpte corona maatregelen kunnen wij per voorstelling slechts 30 mensen ontvangen. Alle zitplaatsen zijn corona proef. Mochten er in de tussentijd tussen deze uitnodiging en de voorstellingen nieuwe maatregelen van kracht worden, houden wij u op de hoogte van de consequenties. Reeds gekochte kaarten kunnen altijd terugbetaald worden of doorgeschoven naar voorstellingen later. 

Extra! Met op vrijdagavond een klein concertje als toegift, onder het genot van Rood Mos hapje en drankje.

Bestellen

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.