Hoe en waarom de dood in het leven kwam. En andersom.

Kranten 2

Een programma met verhalen over het eeuwige leven van in den beginne en hoe en waarom daarna de dood in het leven kwam. Hoe het leven en de dood daarna eindeloos met elkaar onderhandelden, elkaar te slim af wilden zijn en elkaar eindeloos voor de gek hielden. Met tussendoor kleurrijke verhalen over het leven na de dood en, tenslotte, hoe en waarom (soms) het leven weer in de dood is gekomen. En alles weer van vooraf aan kan beginnen. Verhalen vol nieuwsgierigheid en kwinkslag om het onbegrijpelijk tóch te kunnen begrijpen. 

Alle verhalen zijn gezet op de muziek van de muzikanten van Rood Mos. Muziek niet voor één gat te vangen die dwars in, door en tussen alle verhalen opduikt, met  een ruime plaats voor het toeval en de inspiratie van het moment.

Een programma van Rood Mos bestaat uit een voorstelling en de mogelijkheid deel te nemen aan de gezamenlijke lunch die daar op aansluit: een verrassende verzameling hapjes met ingrediënten en recepten uit alle hoeken en gaten van de wereld. U kunt reserveren voor óf alleen de voorstelling óf voor voorstelling én lunch.

Tijden:
11.00-12.15 voorstelling
12.15-13.00 lunch

Prijzen:
voorstelling €10
8 t/m 16 jaar of wijkbewoner Spijkerkwartier €5
lunch: €5

Bestellen

 

Ticket Prijs Aantal
voorstelling €10,00 Uitverkocht
lunch €5,00 Uitverkocht


Evenementgegevens