Over de lust voor liefde en de liefde voor lust. / Arnhem / Afgelast vanwege richtlijnen corona virus.


Kranten 8

Een programma met verhalen wereldwijd over hoe de liefde in de wereld kwam, in alle soorten en maten. Over hoe de eerste mensen aan hun  genitaliën kwamen om de liefde mee te kunnen bedrijven, waarom er bij tijd en wijle verwarring was (is) wat bij wie hoorde, waarom liefde niet te koop is maar wel kostbaar en hoe en waarom we er altijd naar op zoek blijven en het toch altijd maar één vinger lang blijkt te zijn. En waarom niet? Verhalen vol nieuwsgierigheid en kwinkslag om het onbegrijpelijk tóch te kunnen begrijpen. 

Alle verhalen zijn gezet op de muziek van de muzikanten van Rood Mos. Muziek niet voor één gat te vangen die dwars in, door en tussen alle verhalen opduikt, met  een ruime plaats voor de inspiratie van het moment.

Een programma van Rood Mos bestaat uit een voorstelling en de mogelijkheid deel te nemen aan de gezamenlijke lunch die daar op aansluit: een verrassende verzameling hapjes met ingrediënten en recepten uit alle hoeken en gaten van de wereld. U kunt reserveren voor óf alleen de voorstelling óf voor voorstelling én lunch.

Tijden:
11.00-12.15 voorstelling
12.15-13.00 lunch

Prijzen:
voorstelling €12.50
8 t/m 16 jaar of wijkbewoner Spijkerkwartier €7.50
lunch €6.50

Bestellen

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.