Winterse scheppingsverhalen uit het Hoge Noorden / Arnhem. Voorstelling is uitverkocht.


Kranten 3

Een programma met verhalen uit het Noordelijke deel van de wereld. Over hoe Raaf eerst zichzelf schiep, daarna de wereld en toen een tent vol blote mannen ontdekte. Maar niet goed wist hoe het daar mee verder moest…Over de eindeloze zoektochten naar het licht, dat altijd weer te vlug verdwijnt. Met speciale aandacht voor een groot verhaal uit de wereld van de Vikingen: hoe de mensen aan de kunst van het feestvieren zijn gekomen. “Hoe laat vanavond?” En andere koude verhalen. Om de oren mee te verwarmen. En de rest.

Alle verhalen zijn gezet op de muziek van de muzikanten van Rood Mos. Muziek niet voor één gat te vangen die dwars in, door en tussen alle verhalen opduikt, met  een ruime plaats voor de inspiratie van het moment.

Een programma van Rood Mos bestaat uit een voorstelling en de mogelijkheid deel te nemen aan de gezamenlijke lunch die daar op aansluit: een verrassende verzameling hapjes met ingrediënten en recepten uit alle hoeken en gaten van de wereld. 100% vegetarisch en grotendeels biologisch. U kunt reserveren voor óf alleen de voorstelling óf voor voorstelling én lunch.

Tijden:
11.00-12.15 voorstelling
12.15-13.00 lunch

Prijzen:
LET OP!
Vanaf het nieuwe jaar 2020 zijn de prijzen van Rood Mos verhoogd.
Wij verhogen de prijzen van voorstelling en lunch om kosten en baten in balans te krijgen zodat wij ook in 2020 onze voorstellingen kunnen blijven maken en spelen.
Wij hopen op uw begrip en hopen u ook in 2020 weer te mogen begroeten.

voorstelling €12,50
8 t/m 16 jaar of wijkbewoner Spijkerkwartier €7,50
lunch €6,50

nb: U ontvangt van Rood Mos direct na uw bestelling per mail een automatische aangemaakte bevestiging van uw bestelling. U hoeft deze bevestiging niet mee te nemen naar de voorstelling. U naam staat genoteerd op onze gastenlijst.

Bestellen

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.