Verhalen over hoe en waarom de mens geschapen is / uitverkocht / reserveer op tijd voor 17/11!


Kranten 1

Bijna alle verhalen over de hele wereld zijn het er over eens dat het op zeker moment de beurt was aan de schepping van de mens.  Wanneer? Waarom? Hoe? Ontelbare variaties!  In dit programma een kleine maar dappere selectie van wereldwijde verhalen over hoe en waarom de mens geschapen is. Waarom er mannen en vrouwen zijn, wie er het eerst was, hoe ze aan hun kleur kwamen, aan hun haren, hun teennagels én hun onstuitbare drang overal de baas over te spelen.  Ofwel: Adam en Eva van overal. En hoe het daarna verder met ze ging. Verhalen vol nieuwsgierigheid en kwinkslag om het onbegrijpelijk tóch te kunnen begrijpen. 

Alle verhalen zijn gezet op de muziek van de muzikanten van Rood Mos. Muziek niet voor één gat te vangen die dwars in, door en tussen alle verhalen opduikt, met  een ruime plaats voor de inspiratie van het moment.

Een programma van Rood Mos bestaat uit een voorstelling en de mogelijkheid deel te nemen aan de gezamenlijke lunch die daar op aansluit: een verrassende verzameling hapjes met ingrediënten en recepten uit alle hoeken en gaten van de wereld.  U kunt reserveren voor óf alleen de voorstelling óf voor voorstelling én lunch.

Tijden:

11.00-12.15 voorstelling
12.15-13.00 gezamenlijke lunch.

Prijzen:

DE GEREDUCEERDE KAARTEN VOOR BEWONERS VAN HET SPIJKERKWARTIER ZIJN HELAAS UITVERKOCHT.
( Er zijn per voorstelling 20 Spijkerkwartier kaarten)
GEWOON KAARTJE DAN MAAR?

voorstelling €10
8 t/m 16 en wijkbewoners Spijkerkwartier €5
lunch €5,-

Bestellen

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.