Verhalen over hoe het begin begon / uitverkocht!


Kranten 4

Verhalen over hoe uit Iets, bijna niets, Alles is ontstaan. Over de ontelbare bijna

men van Iets: de Grote Schepper, de Chef van Daarboven, de Alleskunner, de

Grote Brokkenmaker, de Grote Timmerman, Bliksemsmijter enzovoorts enzovoorts. Over hoe aarde en hemel gescheiden werden, waarom er ergens op de wereld nog een gouden draadje hangt tussen Daarboven en Beneden en waarom het ondertussen om de haverklap regent. Waarom mannen tegenwoordig meestal wat groter zijn uitgevallen dan vrouwen en vrouwen zich tegenwoordig niet meer willen plooien naar de man. Over hoe de Tijd is ontstaan, waarom altijd alles verandert nét op het moment dat je denkt: laat het altijd zo blijven en waarom we tegenwoordig niet meer alle tijd van de wereld hebben. Verhalen vol nieuwsgierigheid en kwinkslag om het onbegrijpelijk tóch te kunnen begrijpen. 

Alle verhalen zijn gezet op de muziek van de muzikanten van Rood Mos. Muziek niet voor één gat te vangen die dwars in, door en tussen alle verhalen opduikt, met  een ruime plaats voor de inspiratie van het moment. 

Een programma van Rood Mos bestaat uit een voorstelling en de mogelijkheid deel te nemen aan de gezamenlijke lunch die daar op aansluit: een verrassende verzameling hapjes met ingrediënten en recepten uit alle hoeken en gaten van de wereld.  U kunt reserveren voor óf alleen de voorstelling óf voor voorstelling én lunch.

Tijden:

11.00-12.15 voorstelling,
12.15-13.00 gezamenlijke lunch.

Prijzen:

voorstelling €10,
8 t/m 16 en wijkbewoners Spijkerkwartier €5
lunch €5,-

Bestellen

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.