Verhalen over de os , ezel en de kunst van scheppingsonderhoud. UITVERKOCHT! EXTRA VOORSTELLING OP ZATERDAGAVOND 21/12.


Kranten 10

De kersteditie van Rood Mos. Een programma zonder verhalen hoe uit Iets, bijna niets, van alles en nog wat is voortgekomen. Want er is al van alles en de schepping draait al eeuwen. Tijd voor wat onderhoud. Want scheppen is één, maar een schepping onderhouden is ook niet makkelijk. Tijd voor een verhaal over waarom de os de os is en de ezel de ezel. En hoe die twee elkaar ergens tegen het einde van het jaar per ongeluk ergens in een afgelegen stal achter een afgelegen café tegenkwamen. Waarom juist boven die stal een ster stond te glinsteren en binnenin een kind lag te krijsen. En hoe daar de os verlost en de ezel verlicht werd. Echt gebeurd? Iiaaaa!

Rood Mos vertelt verhalen vol nieuwsgierigheid en kwinkslag om het onbegrijpelijke tóch te kunnen begrijpen. En dat alles op de muziek van de muzikanten van het ensemble.

Met als gast het projectkoor voor Latijns Amerikaanse muziek Volver.

Een programma van Rood Mos bestaat uit een voorstelling en de mogelijkheid deel te nemen aan de gezamenlijke lunch die daar op aansluit: eenvoudig, vegetarisch, biologische en prachtig opgediend. Een soep, hartige taart of salade met ingrediënten uit alle hoeken en gaten van de wereld. U kunt reserveren voor óf alleen de voorstelling óf voor voorstelling én lunch.

Tijden:
voorstelling: 11.00-12.15,
lunch: 12.15-13.00

Prijzen:
voorstelling € 10,
8 t/m 16 jaar of wijkbewoner Spijkerkwartier €5,
lunch €5

Bestellen

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.