Rood Mos, het concert. Uitverkocht.


Kranten 8

Deze keer (bijna) géén verhalen, maar vooral muziek, bijna alleen maar muziek. Na vijf programma’s vol verhalen én muziek draaien we het deze keer om: een programma vol muziek en één verhaal. Ofwel: tijd voor het eerste Rood Mos concert, waarin de musici van het Rood Mos ensemble ruim baan en alle tijd van de wereld krijgen. Muziek die kriskras reist door stijlen, culturele achtergronden en nog niet bestaande combinaties van instrumenten. Ensemble stukken afgewisseld door solo’s, duetten, trio’s, kwartetten en kwintetten. Alles kan. Alle muziek is deels vastgelegd en wordt voor het overgrote andere deel ter plekke verder geïmproviseerd. Komt dat luisteren! Met een héél klein verhaaltje over hoe de mens aan zijn zin voor muziek is gekomen tussen alle noten door…

Een programma van Rood Mos bestaat uit een voorstelling en de mogelijkheid deel te nemen aan de gezamenlijke lunch die daar op aansluit: een verrassende verzameling hapjes met ingrediënten en recepten uit alle hoeken en gaten van de wereld. U kunt reserveren voor óf alleen de voorstelling óf voor voorstelling én lunch.

Tijden:
11.00-12.15 voorstelling
12.15-13.00 lunch

LET OP.
Rood Mos heeft per 2020 de prijzen van voorstelling en lunch verhoogd om kosten en baten beter in balans te brengen,
zodat wij ook in 2020 onze voorstellingen en lunches kunnen blijven maken! wij hopen op uw begrip!

Prijzen:
voorstelling €12,50
8 t/m 16 jaar of wijkbewoner Spijkerkwartier €7,50
lunch € 6,50

NB: U ontvangt na uw bestelling per mail een bevestiging van uw bestelling. U hoeft deze niet mee te nemen naar de voorstelling, uw naam staat op onze gastenlijst.
Het adres van de Parkstraatkerk is Parkstraat 31, Arnhem.

Bestellen

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.