Hoe uit Iets, bijna niets, de kers op de taart verscheen.


Khaled Kassem

Hoe uit Iets, bijna niets, de kers op de taart verscheen
is een voorstelling die verhalen combineert uit de eerste twee voorstellingen van Rood Mos: verhalen over hoe het begin begon én over de schepping van de eerste mens. Herhaling? Ja en nee. Ja, want na de twee uitverkochte eerste afleveringen bieden we op veler verzoek al diegenen die de eerste en/of tweede aflevering hebben gemist alsnog de mogelijkheid dit prachtige begin mee te maken. Uitzending gemist? Grijp uw kans, en stap alsnog in de wondere wereld die Rood Mos heet. En hoezo herhaling? Niks herhaling! Alsof herhaling zou bestaan in de schepping! Deze voorstelling maakt gebruik van verhalen en muziek uit de eerste twee delen, maar zal tegelijkertijd ook nieuwe verrassingen in petto hebben: nieuwe verhalen én nieuwe muziek. Voor de échte liefhebber…

En daarbij: voor wie er wel bij was die eerste en/of tweede keer heeft Rood Mos de volgende aanbieding: u kunt als bezoeker van het eerste uur voor de helft van de prijs kaarten reserveren voor deze nieuwe voorstelling* mits u één of meerdere nieuwe bezoekers voor Rood Mos meeneemt. Ofwel: neem uw beste vriendin, buurman, collega, broer, zus of schoonmoeder mee. En laat ook hen kennismaken met onze verhalen en muziek. Want wat is er leuker dan sámen naar Rood Mos? Plus, voor wie wil, daarna samen aan de Rood Mos lunch! ( *Deze reductie voor de voorstelling geldt niet voor Spijkerkwartier bezoekers. Zij betalen reeds het gereduceerde tarief.)

Hoe gaat het in het werk? U reserveert zelf onder het éénmalige kaartje Rood Mos bezoeker v/h eerste uur. U kunt daarna óf zelf voor uw mede bezoeker(s) de gewone kaarten voor de voorstelling reserveren, of hen verzoeken dat zelf te doen. Aan u de keuze. Wilt u samen met uw bezoek mee lunchen na afloop van de voorstelling ? Daarvoor moet u voor allen plaatsen reserveren á €5 p/p.

Het oorspronkelijke programma Scheppingsverhalen uit het Hoge Noorden wordt doorgeschoven naar zondag 19 januari 2020. (Mensen die reeds kaarten voor dit programma op 17 november hebben geboekt: uw kaarten worden automatisch doorgeschoven naar 17/1/2020. Mocht u dan niet kunnen, laat het ons even weten!)

Maar nu eerst: om nog één keer te beginnen bij het begin: aflevering één en twéé gezamenlijk in de reprise. In de stellige verwachting dat één plus twéé op geheel eigen wijze víer gaat worden. En daarna gaan we weer gewoon verder. Komt dat zien! Verhalen vol nieuwsgierigheid en kwinkslag om het onbegrijpelijk tóch te kunnen begrijpen.

Alle verhalen zijn gezet op de muziek van de muzikanten van Rood Mos. Muziek niet voor één gat te vangen die dwars in, door en tussen alle verhalen opduikt, met  een ruime plaats voor de inspiratie van het moment. 

Een programma van Rood Mos bestaat uit een voorstelling en de mogelijkheid deel te nemen aan de gezamenlijke lunch die daar op aansluit: een verrassende verzameling hapjes met ingrediënten uit alle hoeken en gaten van de wereld. 100% vegetarisch en grotendeels biologisch. U kunt reserveren voor óf alleen de voorstelling óf voor voorstelling én lunch.

Tijden:

11.00-12.15 voorstelling
12.15-13.00 gezamenlijke lunch.

Prijzen:

voorstelling €10
bezoeker Rood Mos v/h eerste uur €5
8 t/m 16 jaar of wijkbewoner Spijkerkwartier €5
lunch €5,-

Bestellen

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.