Vriend/Vrijwilliger

Help de schepping van muziektheater Rood Mos een eindje verder… en word vriend en/of vrijwilliger!
Een vriend verleent vrijwillig financiële steun, een vrijwilliger verleent vriendschappelijk praktische ondersteuning in organisatie en/of catering. U heeft de keuze uit drie vormen van vriendschap.

vriend

in ruil voor uw vriendschap houdt Rood Mos u met regelmaat via de vriendenmail op de hoogte van het programma en nodigen wij u samen met een vriend naar eigen keuze graag uit voor de jaarlijkse vriendenavond van Rood Mos. Een avond vol kijkjes achter de schermen en nog niet gehoorde verhalen en muziekjes.
Uw gift bedraagt € 100 p. j.

grote vriend

in ruil voor uw grote vriendschap houdt Rood Mos u met regelmaat via de vriendenmail op de hoogte van het programma, nodigen wij u samen met een vriend naar eigen keuze graag uit voor de jaarlijkse vriendenavond van Rood Mos, (een avond vol kijkjes achter de schermen en nog niet gehoorde verhalen en muziekjes) en schenken wij u twee vrijkaarten voor onze eerste reisvoorstelling Laatste nacht, eerste verhalen ( voorjaar 2021 ov) Uw gift bedraagt €200 p. j.

avontuurlijke vriend

in ruil voor uw avontuurlijke vriendschap houdt Rood Mos u via de vriendenmail op de hoogte van het programma, nodigen wij u samen met een vriend naar eigen keuze graag uit voor de jaarlijkse vriendenavond van Rood Mos, ( een avond vol kijkjes achter de schermen en nog niet gehoorde verhalen en muziekjes), schenken wij u twee vrijkaarten voor onze eerste reisvoorstelling Laatste nacht, eerste verhalen ( voorjaar 2021 ov) én komt Rood Mos een keer bij u thuis op bezoek en speelt op de maat van uw huis een avontuurlijke voorstelling speciaal voor u en uw eigen vrienden.
Uw gift bedraagt €500 p. j.

Rood Mos heeft een ANBI status. Alle giften volgens de regels van de ANBI. U wordt vriend voor de duur van minimaal één seizoen. Verlenging naar keuze.

vrijwilliger

Rood Mos zoekt mensen die zich verwant voelen met ons werk en daar praktisch aan willen bijdragen. Voorbeelden van vrijwilligerswerk: het draaien van kassadiensten, het opbouwen en afbreken van de zaalinrichting, catering tijdens repetities, meehelpen in de voorbereiding, de uitvoer en de nazorg van de lunches, verspreiding PR materiaal en overige nog te scheppen vrijwilligerstaken! .

En? Vriend of vrijwilliger worden?

Kies voor één van de vriendschappen en/of het vrijwilligerschap en maak uw keuze bekend via onderstaand formulier. Als u vrijwilliger wilt worden kunt u dat aangeven onder “opmerkingen”. Hierin kunt u ook aangeven aan welke taken u denkt. Vriend of vrijwilliger: wij nemen direct contact met u op!