Vriend

Help de schepping van muziektheater Rood Mos een eindje verder… en word vriend!

vriend

in ruil voor uw vriendschap houdt Rood Mos u maandelijks op de hoogte van het programma en mag u twee keer in het jaar gratis en om te kijken bij Rood Mos op bezoek komen.
€ 50 p. j.

goede vriend

in ruil voor uw goede vriendschap houdt Rood Mos u maandelijks op de hoogte van het programma en mag u twee keer naar keuze samen met een eigen vriend gratis en om te kijken bij Rood Mos op bezoek komen.
€100 p. j.

grote vriend

in ruil voor uw grote vriendschap houdt Rood Mos u maandelijks op de hoogte van het programma en mag u iedere maand zelf én met een eigen vriend gratis en om te kijken bij Rood Mos op bezoek komen.  
€250 p. j.

avontuurlijke vriend

in ruil voor uw avontuurlijke vriendschap houdt Rood Mos u maandelijks op de hoogte van het programma en mag u iedere maand zelf én met een eigen vriend gratis en om te kijken bij Rood Mos op bezoek komen. En omdat we ondertussen avontuurlijke vrienden zijn geworden komt Rood Mos een keer bij u op bezoek en speelt op de maat van uw huis een avontuurlijke voorstelling speciaal voor u en uw eigen avontuurlijke vrienden.
€500 p. j.

onbetaalbare vriend

in ruil voor uw onbetaalbare vriendschap houdt Rood Mos u maandelijks op de hoogte van het programma en mag u iedere maand zelf én met een eigen vriend gratis en om te kijken bij Rood Mos op bezoek komen. En omdat we ondertussen onbetaalbare vrienden zijn geworden komt Rood Mos een keer bij u op bezoek en speelt daar op de maat van uw huis een onbetaalbare voorstelling speciaal voor u en uw eigen onbetaalbare vrienden. Met als kers op de taart een speciaal voor u geschreven scheppingsverhaal op basis van een door u aangeleverde vraag zonder kant en klaar antwoord.
€500+ p. j.

Rood Mos heeft een ANBI status. Alle giften volgens de regels van de ANBI. U wordt vriend voor de duur van minimaal één jaar/seizoen. Verlenging naar keuze.

En? Vrienden worden?

Kies voor één van de vriendschappen en maak uw vriendschap bekend via onderstaand formulier. Wij nemen direct contact met u op!